Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Medicul raspunde
Home > Medicul raspunde > Pot sa fiu insarcinata si sa imi vina ciclul regulat? (loveme)

Pot sa fiu insarcinata si sa imi vina ciclul regulat? (loveme)

Da, este posibil, dar relativ rar, nu ca regula.. Daca aveti suspiciuni, in legatura cu existenta unei sarcini, consultati un medic ginecolog, sau faceti o ecografie sau faceti un test de sarcina. Nu prelungiti starea de tensiune, mai ales ca daca nu doriti o sarcina aceasta nu mai poate fi intrerupta dupa 3 luni decat cu mari riscuri.
Ce spun cititorii (ultimul mesaj pentru acest articol)
  20.05.2011 14:18 
sarcina
da esti insarcinata daca tiau curs niste picaturi iar dupa tiai fcut un test esti insarcinata . nu vrei sa pastrezi copilu?
  20.05.2011 14:16 
sarcina
da esti insarcinata daca tiau curs niste picaturi iar dupa tiai fcut un test esti insarcinata . nu vrei sa pastrezi copilu?
  20.05.2011 14:14 
pufff
nu stiu ce sa spun am auzit de asa ceva intradevar mai rar dar da.chiar dak tiar veni regulat ciclu cand esti iti vine roz nu e rosu si nu o sa te tina cum te tine normal consulta un medic cel mai bn si dak este sati traiasca
  05.07.2010 17:33 
zapa
pai daca tzi a iesit poozitiv inseamna ca da:|..ca esti gravida..sh acele scurgeri nu sunt intocmai bine..nu ne ai dat destule informatzii..daca ai facut o protejat sau nu..du te la un ginecolog cel m bine..app..nu vrei sarcina??
  02.10.2009 18:39 
ciclu si sarcina
buna va rog din suflet sa ma ajutati si pe mine sunt disperata: am facut un test de sarcina acum 10 zile si mi-a iesit pozitiv ,dupa cateva zile miau curs cateva picaturi maronii iar azi am avut dureri groaznice la ovare si mia venit ciclul .va rog spuneti-mi ce sa fac,dati-mi un sfat multumesc
  29.08.2009 21:16 
sarcina
buna...am facut un test de sarcina acuma cateva zile mi-aiesit pozitiv la doua zile mi-a venit ciclul...nu mai inteleg nimic.
  15.07.2007 17:29 
cu aceasta problema ma confrunt eu oare sunt insarcinata?
 

Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!


Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie