Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Stiri
Home > Stiri > Solutii de slabit

Solutii de slabit

Vineri, 12 August 2005
Mirabela Dauer: „Kilogramele in plus se distrug cu vointa”

Mirabela Dauer se mentine in forma cu multe salate, sucuri naturale de fructe si fripturi din carne de porc sau pui. Isi cumpara foarte rar mezeluri, dar si atunci le alege pe cele mai putin grase, cum ar fi sunca de Praga sau parizerul traditional. Ciorbele de salata, varza alba, rosiile, castravetii, usturoiul si ceapa sunt la ordinea zilei pentru vedeta, fiindca ii plac mult si o fac sa se simta bine.
Hoinaritul prin magazine si plimbarile matinale sunt printre putinele „sporturi” pe care le practica, dar o ajuta sa nu ia kilograme in plus. „Miscarea mi-a fost de folos dintotdeauna. Ii sfatuiesc pe toti cei care vor sa slabeasca sa practice sport sau macar sa faca plimbari”, spune Mirabela.
Un alt sfat pe care il da celor care au probleme cu silueta este sa evite sosurile, dulciurile, alcoolul, painea si combinatiile de alimente care ingrasa.
„Kilogramele in plus sunt usor de distrus cu vointa. Eu am slabit 12 kilograme cu regimul disociat - o  zi carne, o zi legume, o zi fructe, una peste si alta lactate, dar ii sfatuiesc pe toti cei care au probleme de silueta sa nu exagereze”, a spus vedeta.

Ce spun cititorii (ultimul mesaj pentru acest articol)
  21.08.2006 16:00 
vreau sa slabesc
am incercat foarte mult sa slabesc,tin cura de slabire dar degeaba! incerc de foarte mult timp dar degeaba! vreau o reteta de slabit,una serioasa ,vreau sa slabesc!am 1,70 si 72kg.sper sa ma ajutati!VA ROG
Spune-ti parerea
* cod Greu de citit?
Regenerare cod

Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!


Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie