Retete
Supa cu ciuperci si arpacas (4 portii)
Necesarul de lichide trebuie asigurat neaparat. Supele te vor ajuta in acest sens.
1 ceapa medie
1 lingura de unt nesarat 1 cana ciuperci proaspete taiate felii 4 cani de legume 1/2 cana de arpacas 1/4 cana plus 2 linguri de spuma de pe lapte 1 lingura de faina Mod de preparare: pune intr-o cratita mare untul, topeste-l la flacara medie si adauga ciupercile si ceapa pentru a se cali pentru 3-4 minute. Adauga in cratita legmele alese, arpacasul, sare si piper dupa gust. Adu compozitia la fierbere si amestec-o din cand in cand timp de 30 de minute. Intr-un pahar amesteca bine spuma de lapte cu faina si adaug-o la copozitia de mai sus. Lasa compozitia intreaga pe foc pentru injca 15 minute. Detalii nutritionale per portie: 156 calorii, 5,8 g proteine, 27 g carbohidrati, 3,5 g grasime, 18 mg sodiu, 8 mg colesterol, 5,9 g fibre. Spune-ti parerea
|
|
Asigura-te ca nu pierzi nicio informatie utila: articole/retete importante sau horoscopul zilnic. Da click pe butonul “Allow” pentru a ne permite sa-ti trimitem notificari.
Cresterea copiilor | Frumusete & ingrijire |
Medicina alternativa | Nutritie |
Psihologie | Relatii |
Sarcina | Sanatate sexuala |
Sistemul imunitar | Slabeste sanatos |
Sport | Shopping |