Stil de viata  Afectiuni si boli  Club sanatate
Teste
 
Medicul raspunde
Home > Medicul raspunde > Trebuie operat un fibrom foarte mare?

Trebuie operat un fibrom foarte mare?

Probabil ca cel mai important este sa isi ingrijeasca sanatatea asa cum trebuie, si pentru aceasta consultul unui medic ginecolog este esential.

Spuneti ca dumneavostra nu ati vrea sa se opereze. Alternative pentru inlaturarea unui fibrom in conditii sigure si definitive, cu posibilitatea inlaturarii in totalitate a complicatiilor ulterioare  nu exista in afara interventiei chirurgicale. De asemenea, medicul este singurul care isi poate da acordul daca operatia se poate realiza in condtii de sigurantza sau nu, si daca este cazul sau nu.

Un lucru important pe care nu l-ati mentionat este varsta mamei dumneavoastra. Medicul decide si in functie de acest parametru daca operatie merita sau nu sa fie facuta. Evident, se iau in calcul si tabloul clinic prezent (daca acesta exista) precum si complicatiile ulterioare. Nu as fi vrut sa va dezamagesc, insa alternativele homeopatice si nici macar cele medicamentoase nu rezolva aceasta problema, asa ca va recomand cu caldura sa apelati la specialisti; puteti incerca mai multi, ca sa fiti mai linistita cu alegerea optiunii finale.


Newsletter-ul TopSanatate
dinamism si energie de la prima ora!


Cresterea copiilorFrumusete & ingrijire
Medicina alternativaNutritie
PsihologieRelatii
SarcinaSanatate sexuala
Sistemul imunitarSlabeste sanatos
SportShopping
CardiologieDermato - venerologie
EndocrinologieGastroenterologie
Ghid de prim ajutorGinecologie
NefrologieOftalmologie
OncologieOrtopedie
PsihiatrieSanatatea spatelui
Sanatate publicaStomatologie